Betingelser 

 

Standleje

 

Booking

Stande kan bookes på vores hjemmeside www.Kids2Kids.dk, eller i forretningen.
Du kan også booke ved at skrive direkte til os på vores Facebooksider, eller ved at ringe til os.

Der findes to former for stande: ”Mix-stand” til tøj og udstyr, ”Hylde-stand” til legetøj og udstyr.

Vedr. store ting såsom barnevogne og senge… kontakt en medarbejder i forretningen.

Kommission

Kids2Kids’ kommission er 15% af det samlede salg, og fratrækkes ved udbetalingen af din fortjeneste.

Erhverv

Ønsker du at drive forretning på din stand, er du selv ansvarlig for at indberette oplysningerne til SKAT. Yderligere er du forpligtet til at oplyse Kids2Kids om, at du sælger varer fra en momsregistreret virksomhed gennem din stand.

Pris

Priserne på hjemmesiden er angivet inklusiv moms.

Fortrydelsesret

Ved bestilling af stand hos Kids2Kids, kan du fortryde din booking senest 14 dage før din lejeperiode begynder. Hvis din lejeperiode begynder indenfor 14 dage fra bookingtidspunktet, accepterer du hermed, at du ingen fortrydelsesret har, og hermed ikke kan få pengene retur.

Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du komme hen i forretningen, her vil vi refundere dine penge.

Ejendomsret

Sælger er ene og alene ansvarlig for at have uindskrænket ejendomsret, og ret til at råde over og sælge varerne på standen i Kids2Kids.

Standenes dimensioner:

Bredde: 90 cm
Højde: 185 cm
Dybde: 40 cm

I lejeperioden

 

Stand etablering

Standen er din en time før lukketid, dagen før lejeperiodens start (mandag til fredag fra kl. 17.00, samt lørdag og søndag fra kl. 15.00). Du kan også sætte din stand op, den dag din lejeperiode starter. Vi åbner kl. 9.

Har du uden forudgående aftale med Kids2Kids, ikke sat varer op på din stand i løbet af første dag i din lejeperiode, har Kids2Kids ret til uden varsel, at udleje standen til anden side.

Det er ikke tilladt at placere varer uden for egen stand, i så fald vil varerne blive fjernet uden varsel. Det er heller ikke tilladt at fastgøre ting til standen.

Det er tilladt at lave hjemmelavede skilte, og vi opfordrer vores standlejere til at lave sjove/søde hjemmelavede skilte, da det har en salgsfremmende effekt. Skal skiltene sidde i klemmerne i toppen af standen, anbefaler vi at skiltene ikke er højere end 6 cm, da de vil sidde i vejen for tøjet.

Det er gratis for standlejere at benytte vores bøjler, prismærker, størrelsesmarkeringer samt manillamærker (papmærker).

Af sikkerhedsmæssige årsager, bl.a. at sikre at der ikke falder noget ned i hovedet på nogen, må der ikke stilles objekter med hjul ovenpå din stand.

Det er standlejer som skal sørge for, at samtlige produkter er korrekt mærket med Kids2Kids labels (stregkode, stand nr, varenavn og pris)

Varesikring

Der følger 5 gratis alarmer med i standlejen. Ekstra alarmbrikker kan lejes for 1 krone pr. vare. Lejen af alarmbrikken gælder til varen er solgt. Når lejeperioden er slut, skal eventuelle overskydende alarmbrikker fjernes af butikkens ansatte ved kassen. Det anbefales at sætte alarmbrikker på varer med en pris på over 50 kr. 

Forretningen er videoovervåget, og vi forsøger så vidt muligt at forebygge og stoppe butikstyveri ved regulær årvågenhed. Kids2Kids kan ikke stilles til ansvar for, eller gøres erstatningspligtige for stjålne, ødelagte eller tabte varer. Kids2Kids kan heller ikke stilles til ansvar for, eller gøres erstatningspligtige for ødelagte varer i forbindelse med brand- eller vandskade. Ved brandskade, vandskade eller indbrudstyveri, kan din indboforsikring muligvis dække dit tab. For yderlig information kontakt dit forsikringsselskab.

Varebetingelser

Det er ikke tilladt at sælge sikkerhedskompromitterende, eller nogen former for risikobehæftede defekte varer, tobak, alkohol, fødevarer, våben, fyrværkeri, pornografisk materiale eller andet, som personalet måtte vurdere upassende. Kids2Kids medarbejdere afgør alene, hvorvidt enkeltvarer må sælges i forretningen, er du i tvivl forhør dig inden du lejer en stand.

Det er ikke tilladt at sælge ulovlige kopivarer. Det er ikke tilladt at lægge visitkort, brochurer eller anden markedsføring på standene. Overtrædelse vil medføre bortskaffelse af disse varer og effekter uden varsel. Personalet har desuden ret til at afvise eller fjerne varer, som vurderes uhensigtsmæssige for forretningens standard, som f.eks. ødelagte/hullede, ildelugtende eller uhygiejniske varer. Det er ikke tilladt at sælge varer med mangler, som fx et puslespil der mangler brikker, eller el-drevet legetøj hvor batteriet ikke dur, eller har dele som ikke virker.

Køb af varer i butik 

Der er ingen returret på varer købt i forretningen, alle varer er købt som beset.

Der må ikke handles internt mellem standlejere eller kunder, al handel SKAL foregå via kassen.

Orden og opfyldning

Som udgangspunkt er du som standlejer ansvarlig for at holde orden på din stand. Vores personale sørger naturligvis for at din stand ikke roder for meget, og vi hænger selvfølgelig tøjet op igen, hvis noget er faldet ned.

Du er mere end velkommen til at fylde nye varer op på din stand så ofte du ønsker, i hele forretningens åbningstid.

Vi tilbyder tilmed en service, hvis du ikke selv ønsker at holde orden på din stand, hvor du kan tilkøbe oprydning på din stand. Her kan du selv vælge hvor mange dage om ugen, og på hvilke ugedage du vil have ryddet op på standen.

Ønsker du at fjerne en vare fra din stand i løbet af din lejeperiode, skal det være dig selv som lejer der afhenter varen. Af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt, at få andre til at fjerne varen for dig.

Varer uden prislabel

Hvis en vare mister sit prislabel eller findes i forretningen efter standlejen er slut, vil den blive placeret ved ”lost and found” reolerne. Det er derfor en god ide at holde øje med, om man kan genkende varer på reolen – også efter ophørt lejeperiode, da mange ting først dukker op, når andre standlejere pakker sammen. Varer uden prismærke opbevares i ”lost and found” i 28 dage, hvorefter de tilfalder Kids2Kids. Kontakt personale hvis der skal laves nyt prismærke.

Ændring af pris

Ønsker du at ændre prisen på en vare, kontakt da personalet, som printer et nyt prismærke til dig. Det er ikke tilladt at ændre prisen i hånden. Medarbejderne accepterer ikke prismærker hvor prisen er ændret i hånden.

Udsalg på din stand

Ønsker du at holde udsalg på hele din stand, kontakt da medarbejderne. Du kan vælge mellem 25%, 50% eller 75% rabat på alle dine produkter. Medarbejderne registrerer rabatten og udskriver et udsalgsskilt til dig. Du er også meget velkommen til at lave dine egne udsalgsskilte med de nævnte satser, det fremmer dit salg.

 

Ved lejeperiodens ophør

 

Rømning af stand

Dine varer skal være fjernet fra din stand senest en time inden forretningen lukker, på din lejeperiodes sidste dag (mandag til fredag senest kl. 17.00, samt lørdag og søndag senest kl. 15.00). Det er muligt at tilkøbe en nedpakningsløsning for 100 kr., hvor vi pakker dine ting ned og opbevarer dem for dig i op til 14 dage. Har du ikke tømt din stand rettidigt, vil Kids2Kids tage et gebyr på 200 kr., og pakke dine varer ned og opbevare dem i 14 dage, før varerne tilfalder Kids2Kids.

Husk at medbringe billed-ID, da vi af sikkerhedsmæssige årsager laver et kontroltjek, når varer tages med ud af forretningen igen, og der udbetales fortjeneste.
Lad prismærkerne sidde på varerne indtil de er ude af forretningen.

Udbetaling af din fortjeneste

Udbetalingen af din fortjeneste skal ske i forretningen.

Efter endt lejeperiode udbetaler Kids2Kids 85% af den samlede omsætning til dig.
Når du kommer og henter dine overskydende varer, udbetaler vi fortjenesten direkte på dit betalingskort. Husk billed-ID.

Hvis du har glemt at få nogle varer med hjem efter afregningen, og de herefter bliver solgt, har du penge til gode hos Kids2Kids. Udbetalingen skal ske senest 90 dage efter lejeperiodens ophør. Herefter tilfalder tilgodehavendet Kids2Kids.

Udløb af lejeperiode

Lejeperioden fortsætter ikke automatisk. Ønsker du at fortsætte din lejeperiode, er det ikke sikkert at du kan fortsætte på samme stand. Hvis det ikke er muligt at fortsætte på samme stand, men du gerne vil fortsætte på en anden, skal der printes nye labels til dine produkter, eftersom standnummeret på prislabelet ikke længere er korrekt.

 

Ved booking af stand hos Kids2Kids, accepterer du hermed alle betingelser og politikker.